Barion Pixel

Gyakran ismételt kérdések

Termékeink elkészítésekor akril, pamut és poliészter fonalakat használunk. A tömítő anyag általában pamut vagy poliészter. További információ a termékek leírásában található.
A tisztításhoz kézi mosást ajánlunk. Mosógépben 30 fokon, alacsony centrifugával, mosózsákban tisztítható. Szükség esetén formára igazítva szárítandó. Szárítógépben nem szárítható.
Egy termékből általában mindössze 1 darab van készleten, a kézzel készült mivolta miatt. Igény esetén természetesen többet is tudunk készíteni egy bizonyos termékből, azonban ez esetben a termékek között lehetnek kisebb eltérések.
Van lehetőség egyedi megrendelés leadására is, ez esetben kérjük keress minket az info@bolyhocska.hu e-mail címen, vagy a Kapcsolat menüpont alatt.
A szállítási idő általában 1-5 munkanap, azonban ez nagyban függ a választott futárszolgálattól.
A következő szállítási módok állnak reldelkezésre:
– Magyar Posta házhozszállítás
– Foxpost csomagautomata és házhozszállítás
– GLS csomagautomata, csomagpont és házhozszállítás

További információt a Fizetés és szállítás menüpont alatt találsz.
Sajnos jelenleg nincs lehetőség személyes átvetélre, azonban a jövőben elképzelhető, hogy lesz ilyen átvételi lehetőség is.
A megrendelés végösszegét a következő fizetési módokkal tudod kiegyenlíteni:
– Banki átutalás
– Online bankkártyás fizetés
– PayPal

További információt a Fizetés és szállítás menüpont alatt találsz.
Jelenleg nincs telefonos ügyfélszolgáltunk, ezért kérdés esetén e-mailben tudunk tájékoztatást adni. A levélküldéshez a weboldalunkon található Kapcsolat menüpont is használható. E-mail címünk a következő: info@bolyhocska.hu